Ja, ik wil graag een mail ontvangen als er een nieuwe mededeling op het prikbord geplaatst wordt.

Nu online : 1
Vandaag : 12
Gisteren : 46
Totaal : 157229
Record bezoekers: 245
Op 13-04-2014
Teller telt sinds 02-08-2011

Manegepaarden


Klik op de bovenste foto om de lightbox te starten met alle orginele grote foto's.
Klik hier om naar het fotoalbum te gaan met meer foto's.

Naam: Sharif
Ik ben een ruin en de jongste niet meer. Ik ben hier gekomen met hele slechte tanden daarom krijg ik mijn hooi uit een ander net als de anderen. Inmiddels is de tandarts al een paar keer voor mij geweest en kan ik al veel makkelijker eten. Ze zorgen hier heel goed voor me en ik vind het leuk in de lessen. In de wei ben ik wel een baasje.
Naam: Kwint
Ik ben een Andalusiër, geboren op 25 juni 2008 in Spanje. Ik ben een ruin en ben hier op stal gekomen in juni 2016. Ik vind het hier heel gezellig en vind buitenritjes maken ontzettend leuk.
Naam: Ami d'Or
Ik ben een KWPN-er ruin en geboren op 24 maart 2005.
Mijn vader is King Arthur en mijn moeder Horette.
Eind juli 2016 ben ik hier op stal gekomen waar ik meteen niet zo’n goede start maakte door uit te glijden op stal. Gelukkig is dat allemaal weer goed gekomen maar ik neem nou eenmaal nogal graag grote stappen. Ik ben best groot maar superlief, mijn naam betekent niet voor niets “vriend van goud”. Ik hou erg van aandacht en vind het heel gezellig hier.
Naam: Sierra
Ik ben een bruine merrie en geboren op 16-07 1999.
Ik ben een echte meisjespony, ik vind het heerlijk om te knuffelen, tutten, poetsen en verkleed rijden vind ik superleuk. Als ik loop dan dans ik door de rijbaan, want ik vindt het echt reuze gezellig bij jullie. Springen kan ik als de beste en voor een L proef draai ik mijn hoef niet om. Alleen een gevorderde ruiter kan op mij buitenrijden want dan ben ik best een beetje druk.
Op 28 februari 2013 is Anja Gardien overleden, ter nagedachtenis aan haar sta ik nu bij jullie op de club.“De wens van Anja was dat alle kinderen kunnen paardrijden.” Doordat haar moeder mij geschonken heeft aan de RVR en alle andere donaties die de club jaarlijks ontvangt, kan paardrijden bij ons betaalbaar blijven.
Naam: Evanto
Ik ben een bruine ruin met een klein kolletje,
geboren op 18 augustus 2009.
Ik ben nu de jongste hier op stal. Ik ben hier naar toe gekomen terwijl ik heel erg last had van zomereczeem wat echt ontzettend jeukt. Ze hebben toen mijn manen af moeten
scheren en daarom mag ik absoluut geen snoepjes of andere lekkernijen eten!
Ik ben best wel ondeugend maar ook ontzettend lief. Het is toch hartstikke lachen als ze met water willen spelen in de les, dat ik dan gewoon de hele bak met water omgooi.
Naam: Jessie
Ik ben geboren op 17 april 1995.
Ik ben een Nederlands Rijpaard
met Arabisch bloed, bruin van kleur
en een ruin met een stokmaat van 1.55.
Ik ben gekocht van de opbrengst van de
Grote Club Actie van 2013. Ik heb het
hier erg naar mijn zin en ben zeer geliefd
bij de ruiters hier op stal. Ik vind het heel
fijn dat ik hier lekker in de wei mag lopen
en als ze me te lang binnen houden staan,
probeer ik er zelf wel te komen. Ook al ben
ik de jongste niet meer, ik kan nog best mee,
hoor.
Naam: Shamira
Ik ben een voskleurige merrie
en geboren op 28 maart 1998.
Ik ben een pony met Arabisch
bloed. Benader mij rustig op stal,
ik heb nog niet zoveel vertrouwen
en leg daarom nogal snel mijn oren
in mijn nek om te kijken of je dat
afschrikt. Ik ben heel erg braaf
in de lessen en zeer geliefd om te
rijden.
Naam: Furioso
Ik ben een PRE-Andalusiër en een ruin van met een stokmaat van 1.58.
Ik ben geboren op 11 april 1997 in Spanje en naar Nederland verhuisd toen ik 6 jaar was. Mijn vader is Cemento en mijn moeder Furiosa XV. Tot mijn tiende jaar ben ik hengst geweest en daarom heb ik zo’n stoer uiterlijk. Omdat jullie zoveel loten hebben verkocht met de Grote Clubactie in 2010 konden ze mij kopen en heeft Sinterklaas mij hier naar toe gebracht. Ik ben heel erg lief voor mensen, maar ik heb nooit geleerd hoe ik met paarden om moet gaan en kan daarom niet bij de andere paarden in de wei staan. Ik kan niet al te zware mensen op mijn rug dragen en omdat ik weleens onvoorspelbaar kan zijn, ben ik eigenlijk alleen geschikt voor de gevorderde ruiter.
Naam: Scooter
Ik ben een Welsh pony, ruin en geboren op 1 mei 2009.
Nu Evanto hier op stal is gekomen ben ik niet meer de jongste.
Ik ben hier gekomen als veulen in 2010 omdat ze mij gewonnen hadden op de paardenmarkt. Ze hebben mij hier heel veel geleerd. Toen ik klein was gingen ze met mij naar de optocht van Sinterklaas en ik mocht ’s zomers ook mee naar het strandje om te zwemmen met de meiden. Ik hou ontzettend van aandacht en vind het erg leuk hier.
Naam: Nimbel
Ik ben een ruin en geboren in 1995. Ik ben zwart geboren en naarmate ik ouder word, word ik steeds witter, want ik ben een schimmel. Poetsen vind ik niet zo fijn maar dat moet wel gedaan worden want ik kan heel vies worden en ’s winters krijg ik een hele dikke wintervacht waardoor ze ook wel zeggen dat ik op een ijsbeertje lijk. Ik ben al heel lang op deze club en er hebben al heel wat kindertjes op mij leren paardrijden. Ik ben altijd heel erg braaf in de lessen.
Naam: Beauty
Ik ben Beauty, geboren in 1993 en een ruin.
Ik ben al heel lang op deze club en heb het
hier erg naar mijn zin. Ik ben een echte Beauty
met mijn lange manen en mijn witte sneb.
Ik kan heel mooi dressuur lopen en als je niet
te groot bent, kan je op heel goed leren pony-
rijden op mijn rug. Nimbel is een goede vriend
van mij en als wij naast elkaar staan noemen ze
ons ook weleens Duo Penotti.
Naam: DJ Dancer
Ik ben een Tinker, een ruin en geboren in 2004.
Vanaf 16 februari 2013 ben ik bij jullie op de club. In 2012 hebben jullie zo goed je best gedaan om loten te verkopen voor de Grote Clubactie dat ze behalve zo’n mooie hooibak in de wei (waar lekker hooi voor ons in zit) ook mij hebben kunnen kopen. Ik hou heel erg van eten maar mag lang niet alles hebben, anders krijg ik jeuk. Vraag altijd iemand van de leiding wat je mij eventueel mag voeren! Ik ben een echte lekkerbek en snap zelf niet wat wel en niet goed voor mij is. Ik ben altijd recreatief gereden en moet dus nog wel wat leren, maar ik ben heel lief en vind het erg leuk bij jullie. Een buitenritje vind ik heel erg leuk om te doen. Ik heet DJ Dancer, maar ze noemen mij vooral DJ.
Naam: Binkie
Ik ben een bonte ruin en geboren op
19 juni 2002. Ik ben ongeveer 1.50 m.
en ze vinden mij ook wel een beetje een
indianenpaardje.
Ik ben net iets eerder dan DJ Dancer hier
op de club gekomen en toen hadden
ze ineens 2 van die vlekken op stal
Ik kijk graag even de kat uit de boom
maar ben wel heel vriendelijk en geniet
van een poetsbeurt. Ik vind het heel leuk
in de lessen en ben een leuke pony voor
jong en oud.
Naam: Boogie
Ik ben een Belgische rijpony en een ruin. Ik ben geboren op 25 mei 1993 en heet eigenlijk Uke van het Vrankenhof. In de zomer van 2010 ben ik door mevrouw Boogert geschonken aan de vereniging, zij heeft mij de naam Boogie gegeven. Iedereen vind mij lief en ik gedraag me keurig bij de beginners, maar met een gevorderde ruiter vind ik het ook heel erg leuk. Ik heb het hier erg naar mijn zin en ben zeer geliefd onder de ruiters die hier rijden.
Naam: Carel
Ik ben een donkerbruine ruin, geboren op 1 april 1997 en ik heb een stokmaat van 1.63. Ik ben hier samen met mijn grote vriend Reegle gekomen en wij kunnen echt niet zonder elkaar. Ik ben vernoemd naar mijn sponsor, de club had toen weinig geld, maar wel een paar leuke paarden nodig. De manege waar ik stond werd verkocht, dus ik snapte precies wat de bedoeling was en kon meteen in de lessen gaan lopen. Op buitenritten loop ik vaak voorop, omdat ik een heel stoer paard ben en me keurig gedraag! Springen kan ik ook heel goed, maar dat doen we niet zo vaak omdat ze bang zijn dat we ons bezeren.