Stalnieuws

16-03-2015 - Sportenrozenburg.nl
Regelmatig staan er mooi geschreven artikelen over de ruitervereniging op sportenrozenburg.nl geschreven door Jan Groenendijk. Het wedstrijdverslag van afgelopen zondag staat er ook weer op, u kunt het lezen door op de foto te klikken. U gaat dan rechtstreeks naar het artikel.

01-02-2015 - Bijna 500 likes
Wat gaat het goed op social media, de facebookpagina van de Ruitervereniging kruipt langzaam naar de 500 likes toe! Daarom een ludieke actie... Ons lid Demi van Reeven verloot een fotosessie twv 40 euro zodra de 500 likes zijn gehaald. Meer info staat op de facebookpagina. Dus "vind ons leuk" en maak ook kans op deze leuke prijs :)

29-11-2014 - Topverkoopster
Dit jaar heeft Samantha Vergouts de meeste grote clubactie loten verkocht. Zij mocht de wisselbokaal in ontvangst nemen van Natasja Faasse namens A&F sport die de bokaal sponsort. Samantha heeft in totaal 186 loten verkocht. De totale opbrengst van de GCA was dit jaar weer een topbedrag van 4747,= euro!

29-11-2014 - Clubheld 2014
Tijdens de jaarlijkse bingoavond en andere uitreikingen is ook weer een clubheld benoemd. Dit jaar is dit Wally, zij staat altijd klaar voor de club en dit al ruim 40 jaar lang. We hopen Wally nog heel lang en vaak te zien op de manege!

11-11-2013 - Jubilea
Op 2 November zijn een drietal dames eens flink in de bloemetjes gezet. Te weten: Thea Boogert (aanwezig vanaf de oprichting), Wally van Vliet ( 40 jaar lid) en Heleen Sonneveld (40 jaar lid)). Dames nogmaals bedankt en we hopen nog vele jaren van jullie aanwezigheid te mogen genieten...

10-11-2013 - Foto's 2 November
Op het geslaagde 2 novemberfeest zijn er verschillende mensen geweest die foto's gemaakt hebben, zo ook John Biert. Op zijn site staan een paar hele mooie foto's. Klik op de foto links om direct de foto's te bekijken.

27-09-2013 - Marina clubheld 2013
Marina Voss is genomineerd voor clubheld 2013! Klik op de foto van Marina links en breng je stem uit op haar. Werf ook meer stemmen voor haar door de link op facebook te delen, hoe meer stemmen hoe beter. je kunt zelf ook leuke prijzen winnen als je stemt.

16-09-2013 - Presentatie
Alstublieft, een hele mooie presentatie over Paarden (voor beginners). Gemaakt door Wiebe Pannekoek en jullie kunnen deze bv gebruiken voor een spreekbeurt. Even op de button klikken en veel leesplezier!

15-09-2013 - Nieuwsbrief
Alweer de 3e nieuwsbrief! U kunt u 'm lezen door op de button te klikken.

14-09-2013 - GroteClubactie
Vandaag is de verkoop begonnen van de landelijke Grote Club Actie. De ruitervereniging doet uiteraard ook weer mee en probeert ook dit jaar weer een monsterbedrag op te halen. Jullie helpen toch wel mee hè? Voor meer info hoe je loten kan verkopen vind je op het tabblad "groteClubactie" links in het menu. En als lotenverkoper kun je ook leuke prijzen winnen dus doe mee! Als je op het fotootje klikt kun je rechtstreeks online loten kopen. Succes allemaal!!!

29-07-2013 - sportenrozenburg.nl
Op de website van sportenrozenburg.nl staat een mooi artikel over de ruitervereniging. Klik op de foto om het artikel te lezen... Echt de moeite waard :)

27-07-2013 - FEEST
Hallo allemaal Zoals iedereen kan zien gaat het nu razendsnel met de inrichting van onze nieuwe manege en .... wat wordt het mooi !!!! Reden voor een "feestje", mede omdat dit jaar de ruitervereniging Rozenburg 40 jaar bestaat !!! Als datum is zaterdag 2 november gekozen. Het zal een dag worden vol met demonstraties en attracties voor alle inwoners van Rozenburg, gevolgd door een daverend feest voor de leden. Er zullen niet alleen professionals demonstraties geven maar na de vakantie zullen we gaan oefenen om aan de Rozenburgers te laten zien wat we allemaal bij onze ruitervereniging hebben geleerd. Wat is er nodig ? De inzet van alle leden want zoiets kost natuurlijk veel geld (iets dat we niet hebben) dus zoeken we sponsors voor deze dag (en daarna). Advertenties, reclamedoeken, standhouders, adoptie van demonstraties, reclame op de menwagens, prijzen voor het rad van avontuur enz enz. Dus .... op zoek naar iemand/een bedrijf/een winkel/een organisatie die een bijdrage kan leveren aan het grote ruitervereningrozenburgfeest2013 !!!. Meer informatie nodig mail of bel mij Wiebe Pannekoek, bestuurslid algemene zaken wiebepannekoek@gmail.com of 0181-687755.

30-06-2013 - 2e nieuwsbrief
Alweer tijd voor een 2e nieuwsbrief, klik op de button om 'm te lezen.

05-04-2013 - Nieuwsbrief nr 1
De allereerste nieuwsbrief is een feit! Je kunt 'm lezen door op de button te klikken.

29-03-2013 - Info verwaarlozing
Wanneer is er sprake van verwaarlozing van paarden? In bijgaand artikel worden 5 mythes doorbroken. Lees ze eens rustig door.

25-03-2013 - Verkiezing penningmeester van het jaar.
Heleen Sonneveld is genomineerd om (sport)penningmeester van het jaar te worden, en we vinden allemaal dat ze dit verdiend toch? Stem daarom massaal op haar. Vraag ook je familie, vrienden en kennissen (eventueel via social media)om op haar te stemmen. Klik op de afbeelding. Vul in het zoekbalkje de naam in (Heleen) en druk op het vergrootglaasje, er verschijnen nu een aantal suggesties. Klik op Heleen Sonneveld en klik dan op stem. Het is heel makkelijk en het is maar een minuutje werk. Voor Heleen kost het veel meer tijd om alle cijfertjes weer op papier te zetten voor ons. Dus het is geen excuus om niet te stemmen wegens tijdgebrek ;)

23-03-2013 - Verkiezing voor de leukste manege van Nederland
Iedere manege is uniek, maar wat is nu de leukste Manege van iedere provincie en... wat is de leukste Manege van Nederland? Jullie mogen dat nu mee bepalen bij de Verkiezing van de leukste Manege. Naast het aantal stemmen gaat het bij de verkiezing ook om de waarderingcijfers die bij het uitbrengen van een stem worden gegeven voor: sfeer, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteit-verhouding en de service. Stemmen kan tot en met 30 april 2013. Stemmen op de Ruitervereniging Rozenburg kan door op de banner te klikken.